U osječki Avenue Mall stižu Boso, Color trgovina i Prima

22

Do kraja godine u osječki Avenue Mall stižu tri nove tvrtke. Osijeku će se tako prvi put predstaviti vinkovački supermarket Boso, požeška Color trgovina, koja će ponuditi “sve za dom”, te bjelovarski Prima namještaj.

Kako piše Glas Slavonije, supermarket Boso nudit će u prizemlju Centra svoje svježe namirnice na više od 1000 četvornih metara, Color trgovina na više od 3500 četvornih metara, a Prima namještaj na prvom katu centra otvorit će salon na više od 2500 kvadrata.

U sastavu poduzeća Boso nalazi se 125 diskonata i trgovina na području četiri županije, a najveći broj poslovnica nalazi se u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Tjedan dana prije (24. studenoga), otvorenje planiraju u Primi – najvećem hrvatskom lancu salona namještaja.

Ova tvrtka svoju dosadašnju osječku adresu zamijenit će za Avenue Mall Osijek. “S obzirom na vrlo širok asortiman koji želimo ponuditi građanima Osijeka, bio nam je potreban mnogo veći i kvalitetniji prostor koji bi nam omogućio i kvalitetnije predstavljanje naših artikala”, pojašnjavaju iz marketinga Prime.

Do sada su već koristili pogodnosti smještaja u sklopu trgovačkih centara (u Zagrebu u centru Solidum), što se, smatraju, pokazalo dobrim potezom u svrhu dodatnog privlačenja posjetitelja.

Isto tako, pozdravljaju inicijativu grupiranja više različitih trgovaca namještajem jer na taj se način kupcima nudi više. “Ujedno sudjelujemo i u stvaranju najvećeg centra za dom i obitelj u regiji. Od sada ćemo posjetiteljima Avenue Malla ponuditi iznimno kvalitetan namještaj za kompletno opremanje i uređenje doma”, najavljuju iz Prime. (Poslovni dnevnik)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here