Virtualni shopping centar

34

iMall je sa 106 trgovina u ponudi peti trgovački centar u Hrvatskoj uspoređuje li se sa zidanima. Online-kupaca je mnogo, a najveći su razlog cijene niže i do trideset posto.

Dok kupovna moć građana stalno pada, a sektor trgovine iz mjeseca u mjesec bilježi sve lošije poslovne rezultate, prvi hrvatski internetski trgovački centar iMall može se pohvaliti samo pozitivnim brojkama.

Riječ je o jedinstvenom projektu koji je direktor virtualnog trgovačkog centra Damir Jelavić, nakon više od godinu dana rada na programskoj platformi, pustio u rad sa svojim timom od pet ljudi.

“Brojem trgovina, a trenutačno ih je 106, možemo se pohvaliti da smo, ukupno gledano, peti trgovački centar u Hrvatskoj ako se uspoređujemo i sa zidanima, s tendencijom rasta. Naše trgovine ne plaćaju skupu najamninu, nemaju trošak zaposlenih i režija pa su moguće i niže cijene”, kazao je Jelavić.

Ovo je jedinstveni projekt, zato što trgovac može potpuno besplatno i za manje od jedne minute otvoriti svoju web-trgovinu. Obzirom na to da sama izrada web-trgovine prosječno košta 20.000 kn, ovo je jedinstvena prilika da se trgovci iskušaju na online-tržištu bez tog startnog ulaganja. (Limun.hr)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here