Fiskars škare – superiorno rezanje od 1967.

153

Od njihovog predstavljanja 1967., Classic škare s narančastim ručkama postale su zlatni standard i nesumnjivo su do danas broj jedan u svijetu. Linija proizvoda Fiskars škara zadržala je klasični dio, ali i dovela novitete na tržište…

Jedan od noviteta može se naći na hrvatskom tržištu. To su Inspiration škare koje donose novosti i svježinu u svijet škara: visokokvalitetno rezanje u kombinaciji s odličnim ergonomskim drškama.

Visoka kvaliteta boja i šara unutar ručki proizvedena je potpuno novom i inovativnom metodom koja donosi dekor i boju u materijal, a ne samo na površinu drške.

Stoga su tonovi boja duboki i dekori unutar drški dugotrajni, čak i u svakidašnjoj uporabi. Različiti uzorci kreirani od strane finskih dizajnera donose inspiraciju i užitak novim proizvodima.

Kako bismo mogli ponuditi širinu izbora, izabrani su različiti uzorci i boje. Tako možete izabrati škare koje najviše odgovaraju Vašem domu i ukusu. Potražite nadahnuće kroz Inspiration!

Nove Fiskars škare možete pronaći u prodavaonicama Konzuma, Spara, Mercatora, Plodina, Dinova-Dione i drugim trgovačkim lancima. Maloprodajna cijena kreće se od 159,99 kuna za klasične škare do 199,99 kuna za set škara Seaflower & Gloria.

Set škara Gloria & Seaflower idealne su za sve vrste rezanja kod kuće, u školi i u uredu. Mogu se pronaći u Spar prodavaonicama po akcijskoj cijeni od 199,99 kn.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here