Konzumova usluga “PoKupi” dostupna u Osijeku i Splitu

23

Usluga “PoKupi” Konzum Internet prodavaonice od sada je osim u Zagrebu, dostupna i kupcima na području Splita i Osijeka, izvijestili su iz Konzuma.

Usluga omogućuje korisnicima da osobno preuzmu unaprijed naručenu kupnju u obližnjim Super Konzum prodavaonicama. Dosad je bila moguća u Super Konzum Sarajevska u Zagrebu, a od sada će biti dostupna i u sklopu prodavaonica Super Konzum Portanova u Osijeku te Super Konzum Sirobuja u Splitu.

Cilj ove usluge je omogućiti dodatan iskorak za sve korisnike kroz brzu i efikasnu kupnju baš u momentu kada im je ona potrebna, kažu iz Konzuma te dodaju kako se u okviru usluge korisnicima po prvi puta omogućuje i preuzimanje kupnje na isti dan kada je narudžba zaprimljena pod uvjetom da je poslana do 12 sati.

Minimalan iznos narudžbe je 200 kuna, a plaćanje se može realizirati po želji kupca putem interneta ili prilikom preuzimanja kupnje. Termini za preuzimanje narudžbe su radnim danom i subotom od 8 do 20 sati te nedjeljom od 8 do 14 sati.

“Ova usluga dodatno štedi vrijeme svim kupcima budući da nije potrebno veće planiranje unaprijed što je posebno važno u nadolazećem blagdanskom periodu. Konzum Internet prodavaonica trenutno broji više od 60.000 korisnika, a svoje usluge pruža na području Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita te okolice navedenih gradova”, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here