Plodine otvorile hipermarket u zagrebačkom Zapruđu

689

Riječ je o ukupno 71. prodajnom objektu Plodina

Riječki trgovački lanac Plodine otvorio je danas u gradskom naselju Zapruđe svoj četvrti hipermarket u Zagrebu i tako povećao svoju maloprodajnu mrežu koju sada čini ukupno 71 prodajni objekat, izvijestili su iz Plodina.

Vrijednost investicije je 15 milijuna eura, a u hipermarketu je posao našlo 200 djelatnika.

“Ovim otvorenjem Plodine su završile investicijski ciklus za 2012. godinu vrijedan 30 milijuna eura. Ovo je četvrti prodajni centar otvoren ove godine, pored Novigrada, Novalje te ZTC-a Rijeka, u kojima je ukupno zaposleno 400 novih djelatnika”, kaže se u priopćenju.

Novi hipermarket prostire se na 9200 četvornih metara bruto prostora, od čega se na prodajni prostor odnosi 5600 četvornih metara. Asortiman obuhvaća više od 30.000 proizvoda, a kupcima je na raspolaganju 14 standardnih blagajni te, kao novost u Plodinama, četiri samoposlužne blagajne. Prostor za parkiranje ispred hipermarketa broji 320 parkirnih mjesta.

Unutar hipermarketa otvoren je ugostiteljski objekat “Bon appetit” s površinom od 200 četvornih metara koji nudi hladna i topla jela, slastice, te pića i ostale ugostiteljske sadržaje. U sklopu centra smjestili su se i zakupci na 600 četvornih metara poslovnog prostora, a riječ je o lancu brze hrane KFC – Kentucky fried chicken, prodavaonici cipela i dječjoj igraonici.

Na dan otvorenja, tijekom vikenda ali i sve naredne dane, u hipermarketu Plodine organizirane su brojne aktivnosti, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati na dan otvorenja. Radno vrijeme hipermarketa Plodine je ponedjeljak – subota 07:00 – 21:00 sat, te nedjeljom 07:00 – 19:00 sati.

Povodom otvorenja novog hipermarketa za potrošače je pripremljena i velika nagradna igra u kojoj je glavni dobitak osobni automobil Peugeot 3008, a tijekom svečanosti članica Uprave Plodina Đozi Heberling uručila je donaciju dječjem domu u Nazorovoj u iznosu od 20.000 kuna, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here