PPK Valpovo otvorio višenamjensku prodavaonicu u Bizovcu

485

Predsjednik Uprave PPK Valpovo d.d., Zdravko Zubak, otvorio je u petak, 21. prosinca, višenamjensku trgovinu u Bizovcu na adresi Kralja Tomislava 210.

Na 160 četvornih metara kupci će imati priliku kupovati sve što im je potrebno na jednom mjestu. U novu prodavaonicu valpovački koncern uložio je oko 1,1 milijun kuna. Objekt je kompletno obnovljen, opremljen i moderniziran.

“Strategija je širenje maloprodajnih objekata u Slavoniji i Baranji. Za sada smo u taj projekt krenuli s područja Valpovštine”, najavio je voditelj Profitnog centra Maloprodaja i kooperacija Robert Pejak.

Isti tip prodavaonice otvoren je prošle godine u Valpovu i upravo široki asortiman proizvoda u njoj i zabilježeni odlični rezultati bio je povod tvrtki da se odluči na širenje i na druge sredine.

Zadovoljstvo nije krio ni Zdravko Zubak koji je naglasio kako je riječ o projektu kakav Bizovac zaslužuje, ali i dodao kako je godina koja dolazi vrijeme kada se tvrtka mora pripremiti za sljedeće godine u kojima će se vidjeti isplativost dosadašnjih ulaganja, ali i interes i pravci u kojima će se razvoj nastaviti. (Glas Slavonije)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here