Gavrilović certificirao sustav upravljanja okolišem

21

Mesna industrija Gavrilović u svoje je poslovanje implementirala sustav upravljanja okolišem prema međunarodnoj normi ISO 14001:2004, priopćeno je iz tvrtke.

Međunarodna certifikacijska tvrtka SGS Adriatica provela je u prosincu 2012. godine certifikacijski audit te dodijelila certifikat kojim je Gavrilović proširio svoj postojeći integrirani sustav upravljanja te sustavu kvalitete i sigurnosti hrane (ISO 9001, ISO 22000) dodao i okoliš, kaže se u priopćenju.

“Dobivanje ovog certifikata rezultat je višegodišnjeg truda svih naših djelatnika, a pogotovo je potvrda rada i truda naše Službe upravljanja okolišem. Cilj nam je smanjivati negativne utjecaje na okoliš i kontinuirano poboljšavati učinke upravljanja okolišem. Naša Politika okoliša obvezuje nas na kontinuiranu brigu o okolišu i neprestano poboljšavanje rezultata upravljanja okolišem. Na temelju planova za postupanje u slučaju izvanrednih situacija, čija je prvenstvena svrha prevencija onečišćenja okoliša, spremni smo brzo reagirati u slučaju izvanrednih situacija”, izjavio je Gjuro Gavrilović, predsjednik Uprave Gavrilovića, prilikom dodjele certifikata.

Gavrilović d.o.o. jedna je od najstarijih obiteljskih i mesnih industrija u svijetu i oduvijek se razvijao na principima održivosti i uz prijateljski odnos prema okolišu, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here