Konzum nagradio kupce s dva vrijedna automobila

102

Škode Superb i Fabiu osvojili najsretniji kupci Super Konzuma Karlovac i Super Konzuma Dugave

Konzum je dodijelio nagrade svojim najsretnijim kupcima koji su sudjelovali u nagradnim igrama Super Konzuma u Karlovcu i Super Konzuma Dugave u Zagrebu, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Glavne nagrade ovih nagradnih igara, vrijedni automobili Škoda Superb Ambition 2.0 TDI i Škoda Fabia Simply 1.6 TDI CR, pripale su sretnim dobitnicama, Ivani Dujlo iz Vojnića i Ljiljani Mihajlović iz Mičevca pokraj Velike Gorice.

Nagradna igra “Super Konzum Karlovac nagrađuje” organizirana je povodom otvorenja prve Super Konzum prodavaonice u Karlovcu i trajala je od 3. studenog do 9. prosinca 2012. godine.

Uvjet za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri bila je kupnja u minimalnom iznosu od 50 kuna za koju se dobije 1 kupon, a za više iznose kupnje dobivalo se više kupona (za 100 kuna ostvarilo se pravo na 2 kupona, itd).

Uz vrijedni automobil Škoda Superb Ambition 2.0 TDI, koji je osvojila najsretnija dobitnica Ivana Dujlo, kupcima su dodijeljene i ostale vrijedne nagrade: 20.000 kuna na Konzum American Express potrošačkoj kartici, kraljevski wellness tjedan u Opatiji za 2 osobe, 3 aparata za kavu Doce Gusto, 5 cestovnih navigacijskih uređaja Nüvi 2250 Europe te 10 poklon paketa Stabilo.

U sklopu druge Konzumove nagradne igre, koja je održana 12. prosinca 2012. godine u Super Konzumu Dugave, glavnu nagradu – Škodu Fabiu Simply – osvojila je Ljiljana Mihajlović. U obje nagradne igre sudjelovalo je više od 100.000 kupona što najbolje svjedoči o velikom interesu kupaca.

Konzumove nagradne igre s vrijednim nagradama još su jedan dodatan način izražavanja zahvalnosti na vjernosti kupaca. Konzum će stoga i u budućnosti nastaviti s organizacijom nagradnih igara s bogatim fondom nagrada i ovakvim načinom nagrađivanja kupaca, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here