Najavljena 20. Histria – izložba hrane i pića

56

Jubilarna, 20. izložba hrane i pića Histria 2013 održat će se 7. do 9. veljače u prostorima Doma hrvatskih branitelja u Puli. Izložba koju organizira HGK-ŽK Pula mjesto je okupljanja proizvođača kvalitetnih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda te turističkog i trgovačkog sektora cijele Hrvatske.

Izlagačima na izložbi koja je prodajnog karaktera, nudi se izlagački prostor na atraktivnoj lokaciji u centru grada; poslovni susreti s potencijalnim partnerima iz zemlje i inozemstva te prezentacije i stručna predavanja.

Posebno priznanje za kategoriju “Novi proizvod” dodijelit će se izlagačima za proizvode koji se po prvi puta predstavljaju na izložbi Histria. U tu kategoriju ulaze proizvodi koji se prvi puta stavljaju u prodaju odnosno proizvodi koji na tržištu nisu dulje od godinu dana (veljača 2012. – veljača 2013.)

Prijave za nastup na izložbi, sudjelovanje na poslovnim susretima te za prezentacije i stručna predavanja vrše se on-line putem Internet stranice izložbe histria.hgk.hr.

Poslovni profili do sada prijavljenih tvrtki za međunarodne poslovne susreti mogu se pronaći ovdje. Rok za prijavu je 23. siječnja 2013. (Regional Express)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here