Vlasnik Zagrebačke pivovare imenovao novog Brand Excellence direktora

87

Marko Njavro imenovan je Brand Excellence direktorom svih Molson Coorsovih brendova na europskim tržištima.

Američko-kanadski pivski div Molson Coors od prošle je godine vlasnik i Zagrebačke pivovare, a Njavro će na novoj poziciji biti odgovoran za cjelokupan portfelj Molson Coorsovih brendova, uključujući Staropramen, Carling International, AB-InBev licencne i distribucijske brendove te projekte vezane uz core lager brendove.

Marko Njavro u Zagrebačku pivovaru došao je početkom 2005. godine s pozicije menadžera za ključne kupce u Dukatu, tadašnjoj Luri. Karijeru u Zagrebačkoj pivovari započeo je na poziciji višeg menadžera za ključne kupce te je vrlo brzo unaprijeđen na poziciju brend menadžera za Beck’s, a potom i za Ožujsko. Tri godine poslije preuzima funkciju marketinškog menadžera za domaće brendove Zagrebačke pivovare, s posebnim naglaskom na vodeći brend piva u Hrvatskoj – Ožujsko pivo.

Godine 2011. imenovan je marketinškim menadžerom Starbeva za AB InBev brendove za deset europskih tržišta, čime započinje njegova međunarodna karijera.

Ostvarivši zapažene rezultate, početkom 2012. godine preuzeo je poziciju direktora marketinga Molson Coorsa Rumunjske, gdje je uspješno odradio nekoliko projekata, od kojih je najveći ponovno lansiranje Bergenbiera, najvećeg Molson Coorsova brenda u Rumunjskoj.

Na novoj poziciji Marko Njavro odgovarat će glavnom komercijalnom direktoru Molson Coorsa za Europu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here