Delhaize mijenja format Mini Maxija u “Shop&Go”

52

Kompanija Delhaize Srbija predstavila je novi format prodavaonica pod nazivom “Shop&Go” koji će do 1. srpnja ove godine zamijeniti svih 197 “Mini Maxija” u Srbiji.

Delhaize je jučer u Beogradu otvorio prve tri “Shop&Go” prodavaonice koje su zamijenile postojeće “Mini Maxije” na tim lokacijama, navodi se u priopćenju.

Pored promjene imena, novi format donosi i potpuno nove boje i izgled interijera i eksterijera prodavnice.

Iz belgijske kompanije navode da će promjene donijeti veću funkcionalnost objekata koja se postiže izmjenama u načinu izlaganja proizvoda, obilježavanja artikala i akcija unutar raspoloživog prostora, a sve s ciljem bolje preglednosti i lakšeg snalaženja.

Također je optimiziran i osvježen asortiman, uvedeni su proizvodi kojih do sada nije bilo u ponudi u “Mini Maxijima”, ali je i povećano sudjelovanje privatnih robnih marki koje su proizvedene u Srbiji.

“Zbog svih novina koje ‘Shop&Go’ donosi potrošači će manje vremena provoditi u kupovini u ovim prodavaonicama, a ujedno će naći proizvode koji su im svakodnevno potrebni”, kažu iz Delhaizea.

Predstavnici kompanije smatraju da je postojanje “Maxija” i “Mini Maxija” u neku ruku zbunjivalo potrošače, najviše u pogledu toga što od asortimana i povoljnosti pri kupovini mogu da očekuju u jednom, a što u drugom formatu.

“Detaljno smo analizirali potrebe i navike potrošača u objektima ‘Mini Maxija’, i u želji da im kupovinu učinimo prijatnijom, bržom i efikasnijom, donijeli smo odluku o promjeni ‘Mini Maxija’ u ‘Shop&Go’. Razlike među ostalim formatima bit će jasnije, i bit će jednostavnije odgovoriti na očekivanja koja potrošači imaju”, rekao je generalni direktor “Delhaize grupe” za Srbiju David Vander Schueren.

“Shop&Go” već postoji na tržištima Grčke, Rumunjske i Belgije. Kompanija “Delhaize Srbija” od sada će nastaviti poslovati u Srbiji s četiri formata: “Shop&Go”, “Maxi supermarketi”, “Tempo” i “Tempo Expreѕѕ”. (SEEbiz.eu)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here