Dukat donira 100 tisuća kuna za liječenje Nore Šitum i Ene Šarac

48

Zagrebačka mliječna industrija Dukat uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava neophodnih za liječenje dviju teško oboljelih djevojčica.

Lanac solidarnosti za hrabru petogodišnjakinju Noru Šitum Dukat je odlučio nastaviti borbom i za još jedan mladi život.

Tako će od ukupno 100.000 kuna koje donira zagrebačka mljekara Dukat i njeni zaposlenici iznos od 50.000 kuna biti uplaćen za liječenje Nore Šitum, a drugih 50.000 kuna za liječenje Ene Šarac, izvijestili su iz Dukata.

Prikupljeni novac bit će uplaćen na račune Norine majke i roditelja osamnaestogodišnje Ene Šarac, dobitnice nagrade “Ponos Hrvatske”, koja više od pola života hrabro odolijeva tumoru na mozgu i na korak je od izlječenja.

“Apel Ene Šarac na Facebooku da se novci namijenjeni njoj doniraju Nori nije ostavio ravnodušnim Dukat niti njegove zaposlenike koji su, potaknuti ozračjem solidarnosti i humanosti, odlučili pomoći i Eni u prikupljanju sredstava za troškove daljnjeg liječenja u Muenchenu za koje djevojci nedostaje 200.000 kuna. Mnogo smo puta pokazali da se možemo ujediniti kada je najteže i želimo da se ovo ozračje nastavi. Nora i Ena su probudile najbolje u nama i želimo da ova lijepa priča dobročinstva potraje“, poručuju iz Dukata.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here