Fiskars predstavio novu liniju vrtnih alata

288

U organizaciji tvrtke Kamper d.o.o. u zagrebačkom Golf&Country Clubu 7. veljače održana je prezentacija nove linije alata za vrt i slobodno vrijeme finske kompanije Fiskars.

Riječ je o alatima koji se odlikuju vrhunskim dizajnom, iznimnom kvalitetom izrade te praktičnošću korištenja.

Proizvode iz Fiskarsovog vrtnog programa prezentirali su Jukka-Pekka Holopainen, Trade marketing Manager, i Matvei Porval, Junior Sales Manager.

Linija alata za rezanje Quantum svoj uspjeh zahvaljuje fantastičnoj snazi rezanja, vrhunskom dizajnu i uporabi pluta na drškama koji daje potpuno novi osjećaj pri rukovanju. Fiskars Quantum linija alata sadrži mimoilazne škare, četiri sjekača za grane i jedne škare za živicu.

Linija Quik Fit donosi cijeli niz mogućnosti zahvaljujući mehanizmu za zaključavanje koji osigurava brzu, jednostavnu i sigurnu izmjenu velikog broja radnih nastavaka (grablje, motike, kultivatori, pljevilice, metle…). Lagane i moderno dizajnirane drške od ojačanog aluminija proizvode se u pet različitih dužina uz dvije teleskopske verzije koje se mogu produžiti do čak 400 cm.

Kao novost u 2013. godini, Fiskars je predstavio liniju vrtnih alata za djecu uz naglasak na sigurnost i visoke standarde kvalitete. Ova linija pravog alata, a ne igračaka, nastao je nakon višegodišnjeg proučavanja djece u akciji.

Linija proizvoda My First Fiskars nudi čitav niz šarenih novih rješenja visoke kvalitete, od kompleta vrtlarskog pribora do čvrstih alata s aluminijskim drškama, za djecu koja žele početi s pravim istraživanjem vrtlarstva i njege travnjaka.

Alati su nastali kao plod godina promatranja i suradnje s djecom radi osmišljavanja idealnih rješenja. Sav pribor iz linije My First Fiskars nosi oznaku CE, što jamči da su proizvodi, kao i sam postupak proizvodnje, prošli odgovarajuće testove za osiguranje kvalitete.

Od 2013. linija proizvoda Fiskars SingleStep nagrađena priznanjem za dizajn red dot donosi četiri nova kvalitetna alata za rezanje: dva sjekača za grane s dvije rezne mimoilazne oštrice i glavom u obliku kuke za zahtjevno rezanje svježeg drva, škare za rezidbu s jednom reznom oštricom (anvil) i glavom u obliku kuke za suho, tvrdo drvo, i obrezivač živice s prepoznatljivim valovitim profilom oštrice (za lakši dohvat manjih i većih grana) koja reže sve do samog vrha.

U ponudi se nalaze i Fiskars SmartFit višenamjenske škare za rezidbu objedinjuju posebno prilagođen komfor i prilagodljiv kapacitet rezanja. Fiskars SmartFit je oblikovan tako da savršeno pristaje svakoj ruci, lijevoj ili desnoj, bez obzira na veličinu šake. Takvom komforu dodatno doprinosi Fiskars SoftGrip na ručkama koji osigurava čvrst, siguran stisak i dobro upija udarce, a poznati materijal Fiskars FiberComp (poliamid ojačan staklenim vlaknima) čini ručke laganima i čvrstima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here