Istraživanje: Vegeta vodeći brend u Hrvatskoj

82

U okviru istraživanja Brandpuls, koje je provela agencija Ipsos Puls na oko 4000 ispitanika, Vegeta je osvojila prvo mjesto među brendovima robe široke potrošnje u Republici Hrvatskoj, priopćeno je iz Podravke.

Istraživanje, u koje je bilo uključeno više od tisuću brendova u 60 kategorija, provodi se na način da se utvrđuje snaga brenda, odnosno koliko je dobro brend definiran, prepoznaju li ga dobro njegovi potrošači i koriste li ga.

“Ovo je izuzetno veliko priznanje jer znamo da ono dolazi od strane samih potrošača koji su pokazali kako je upravo Vegeta brend kojem najviše vjeruju, kojeg najviše prepoznaju, kojeg najviše koriste”, naglasila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Osim ovog priznanja, Vegeta je krajem prošle godine na eminentnoj Valiconovoj ljestvici snage brendova u regiji rangirana i kao najjači domaći brend za područje koje broji preko 22 milijuna stanovnika, a koje obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo, ističu iz Podravke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here