Dalmacijavino otvara nova prodajna mjesta i širi proizvodnju

174

Dalmacijavino širi maloprodajnu mrežu otvaranjem novih trgovina, osvježava promociju aktiviranjem Facebook stranice, te razvija ponudu pokretanjem proizvodnje Pipi tonic water i Pipi bitter lemon.

U priopćenju za medije iz tvrtke ističu kako su ovi potezi potvrda kako se i u teškim gospodarskim vremenima može stabilno poslovati, pa i uvoditi određena unapređenja u poslovanje.

Danas su, naime, otvorene dvije nove diskontne trgovine proizvoda Dalmacijavina u Splitu. Prvi diskont nalazi se na dnu Križeve ulice, preko puta zapadnog izlaza s Prokurativa, a drugi u Šibenskoj 3 na Kmanu.

Za nekoliko dana bit će otvorena i treća trgovina, u ulici P.I. Čajkovskog  preko puta nekadašnje “studentske menze”. Ova tri nova prodajna mjesta pridružit će se prije otvorenim diskontima na Blatinama i Skalicama, te onima u Sinju, Drnišu, Solinu, Kaštel starom, Jelsi, Starom Gradu na Hvaru i u samom mjestu Hvaru, navode iz Dalmacijavina.

Nakon ponovnog pokretanja proizvodnje započete prošlog ljeta, za nekoliko dana poznatoj narančadi Pipi i crvenoj narančadi Orela pridružit će se i Pipi bitter lemon te Pipi tonic water.

Pored toga, Dalmacijavino je od prije nekoliko dana sa svojom službenom stranicom prisutno i na Facebooku u želji da bude u stalnom kontaktu s konzumentima.

“Vrlo je važno što se sve navedene aktivnosti, pa i one promotivne, realiziraju uz minimalna ulaganja, što ne umanjuje uspjeh, ali doprinosi stabilnosti procesa očuvanja radnih mjesta i samog Dalmacijavina d.d. u stečaju, do trenutka ulaska dugoročnih investitora”, kaže se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here