Direct Media Komunikacije i Nivas nove članice HURA-e

43

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) je na nedavno održanoj Skupštini primila u članstvo dvije nove agencije – Direct Media Komunikacije i Nivas, priopćeno je iz HURA-e.

Agencije Direct Media Komunikacije i Nivas svojim poslovnim iskustvom i značajem zadovoljavaju visoke standarde i kriterije HURA-e te je njihov zahtjev za učlanjenje jednoglasno prihvaćen, ističe se u priopćenju.

Na istoj Skupštini, uprava HURA-e je imenovala dosadašnju glavnu tajnicu Dunju Ivanu Togonal za izvršnu direktoricu udruženja zaduženu za pripremu i vodstvo ključnih projekata HURA-e, zastupanje interesa članstva i struke i suradnju s drugim organizacijama te za pripremu i realizaciju poslovnog plana udruženja.

“Interes novih agencija za pridruživanjem dokazuje snagu HURA-e i potvrđuje kredibilitet udruženja. Vjerujem da ovako osnaženi možemo puno toga napraviti za struku te se boriti za korektnu tržišnu utakmicu. Velika mi je čast što mi je HURA ukazala povjerenje te se veselim što ću u suradnji s Upravom i članstvom nastaviti zastupati interese članica te rad na jačanju pozicije udruženja i reputacije struke”, izjavila je nova izvršna direktorica HURA-e.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here