Henkel osvojio Zlatni indeks

33

Studentska inicijativa Zlatni indeks nagradila je tvrtku Henkel Croatia najprestižnijom nagradom natjecanja: Zlatni indeks Grand Prix u kategoriji mala i srednja privatna poduzeća, priopćeno je iz tvrtke.

Isto kao i prošle godine, Henkel je na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli nagrađen s tri zlatna indeksa:
• kategorija “Praksa” za predstavljeni razvojni put od selekcije studenata za studentsku praksu do konačnog zapošljavanja unutar organizacije,
• kategorija “Organiziranje projekata na kojima sudjeluju studenti” za organizaciju i provedbu projekta Henkel Innovation Challenge te
• “Grand Prix” kao jedna od najnagrađivanijih tvrtki prema ocjeni žirija.

“Naše zaposlenice i zaposlenici najvažniji su faktor našeg uspjeha, a dio naše korporativne kulture je da cijenimo i nagrađujemo naše zaposlenike i pred njih stavljamo nove izazove, te da otvoreno komuniciramo”, izjavio je Željko Smodlaka, predsjednik uprave tvrtke Henkel za regiju Adria.

“Izuzetno smo ponosni i počašćeni ovim nagradama jer su nam one dokaz da su naše napore prepoznali studenti kao budući lideri hrvatskog društva i gospodarstva”, zaključio je Željko Smodlaka.

Zlatni indeks je jedinstvena nagrada na području Republike Hrvatske koja se dodjeljuje treću godinu zaredom poduzećima koja su najviše pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here