Lidl pokrenuo donacijski program vrijedan gotovo pola milijuna kuna

123

Diskontni trgovački lanac Lidl pokrenuo je veliku humanitarnu akciju pomaganja zajednici čiji su glavni nositelji Lidlovi zaposlenici.

Kako je rečeno na današnjoj prezentaciji u sjedištu Lidla Hrvatska u Velikoj Gorici, donacijskim programom “Više za zajednicu!” Lidl želi pomoći neprofitnim organizacijama i udrugama diljem Hrvatske, i to na način da više od 1600 Lidlovih zaposlenika sami predlažu udruge ili organizacije koje djeluju u njihovim gradovima ili županijama, a za koje smatraju da im je pomoć dobrodošla.

U ime svake od ukupno 83 trgovine, dva logistička centra i Uprave, bit će odabrana po jedna organizacija kojoj će se donirati 5000 kuna u hrani, opremi, igračkama i ostalim potrepštinama, pa će tako kroz program “Više za zajednicu!” Lidl tijekom ove godine pomoći gotovo stotinu projekata te donirati iznos od ukupno oko pola milijuna kuna.

“U okviru provođenja društveno odgovornog poslovanja, tvrtka Lidl Hrvatska pozvala je više od 1600 svojih zaposlenika da najkasnije do 10. svibnja 2013. prijave neprofitnu udrugu ili ustanovu za koju smatraju da joj je pomoć potrebna, a Lidlovo će Povjerenstvo donijeti odluku kojoj će se od prijavljenih organizacija ovom prilikom pomoći u uspješnijem provođenju aktivnosti i realizaciji hvalevrijednih projekata, pri čemu će prednost imati udruge i ustanove koje se bave dobrobiti i zdravljem djece”, rekao je Boris Lukšić, predsjednik Uprave Lidl Hrvatska.

Donacijski program Lidlovih zaposlenika “Više za zajednicu!” velika je akcija pružanja pomoći koja će trajati tijekom cijele godine, a zahvaljujući Lidlovim zaposlenicima i razgranatoj prodajnoj mreži, Lidl će doprijeti gotovo do svakog kutka Lijepe Naše i tako još jednom potvrditi svoju predanost pomaganju zajednici u kojoj posluje. Trgovački lanac Lidl Hrvatska prva je kompanija koja u Hrvatskoj organizira ovakvu akciju pomaganja na razini cijele države, uključujući sve svoje zaposlenike i organizacijske jedinice, rečeno je na prezentaciji.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here