Grupa Podravka optimizacijom usluga čišćenja štedi 1,8 milijuna kuna

33

U skladu s planom poslovanja za 2013. godinu, početkom veljače Grupa Podravka raspisala je natječaje za sve grupe poslova iz područja čišćenja poslovnih prostora, održavanja zelenih površina te čišćenja okoliša i kanalizacije, izvijestili su iz te prehrambene tvrtke.

Na natječajima je sudjelovalo ukupno sedam ponuđača te su u tri kruga nedavno završenog natječaja izabrani najpovoljniji, s obzirom na odnos cijene i ponuđene kvalitete obavljanja usluga.

Iz tvrtke navode kako je osnovni cilj raspisanih natječaja i pokrenutih promjena efikasnije korištenje postojećih resursa što će dovesti do smanjenja ukupnih troškova iz navedenog područja za 1,8 milijuna kuna na godišnjoj razini.

Za poslove čišćenja poslovnog prostora i održavanja zelenih površina odabrana je tvrtka Ekus d.o.o. iz Zagreba dok je za poslove čišćenja okoliša i kanalizacije odabrana tvrtka Ekokem d.o.o. iz Koprivnice.

Obje odabrane tvrtke i do sada su obavljale navedene poslove za Grupu Podravka, a novi model suradnje baziran je na promjeni dinamike obavljanja poslova uz zadržavanje postojeće kvalitete usluga, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here