Lidl otvorio svoju 84. trgovinu u Hrvatskoj

240

Diskontni trgovački lanac Lidl Hrvatska otvorio je danas u zagrebačkoj Dubravi novu prodavaonicu, što je ukupno 84. prodajno mjesto Lidla na hrvatskom tržištu.

U novoj prodavaonici, koja je 12. prodajno mjesto Lidla na području Grada Zagreba, zaposleno je 14 djelatnika.

Otvorenje nove Lidlove trgovine predstavlja nastavak provedbe strategije kontinuiranog ulaganja u širenje prodajne mreže koja je od dolaska ovog trgovačkog lanca u Hrvatsku 2006. godine, s početnih 13 narasla na sadašnje 84 trgovine.

Prodajna površina novo otvorene trgovine u Risnjačkoj ulici 1 iznosi 850 četvornih metara a kupcima je na raspolaganju 33 parkirnih mjesta na vanjskim površinama te 47 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Mnogobrojne kupce na otvaranju dodatno je razveselio najpoznatiji hrvatski pjevač i Lidlovo zaštitno lice – Oliver Dragojević, ali i besplatne krafne, kava i baloni. U sklopu dodatne ponude, kupci su imali priliku zavrtjeti i Kolo sreće te osvojiti vrijedne nagrade.

Nakon otvaranja trgovine, nastavljajući suradnju s Dječjom bolnicom Srebrnjak i Hrvatskom udrugom Transplant, Lidl je u bolničkom parku zasadio Drvo zahvalnosti svim darivateljima organa.

Iz trgovca ističu kako je na ovaj način još jednom skrenuta pažnja na informiranje i edukaciju stanovništva o transplantacijskoj medicini i značaju kojeg ova vrsta liječenja ima u okviru svih dobnih skupina.

Prisutnima se obratila predsjednica udruge Transplant Mirela Pandžić i ravnatelj bolnice Boro Nogalo, a događaj je dodatno uveselio Oliver Dragojević i zbor Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić”.

Lidl je iskoristio ovu priliku da uljepša i razveseli boravak svim mališanima u bolnici. Predstavnici Lidla darovali su Dječju bolnicu Srebrnjak potrebnom odjećom i igračkama, ali su se pobrinuli i za interijer dnevne bolnice i blagovaonice – oslikavši ga atraktivnim motivima koji će djeci zasigurno boravak u bolnici učiniti ugodnijim, ističe se u priopćenju Lidla.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here