Međunarodno priznanje Badelu 1862 za Svarog vodku

48

Svarog vodka, premium proizvod Badela 1862, na natjecanju International Spirits Challenge u Velikoj Britaniji osvojila je brončano priznanje, priopćeno je iz tvrtke.

International Spirits Challenge odražava se već 18 godina u Velikoj Britaniji. To je jedno od najcjenjenijih ocjenjivanja podržano od strane većine vodećih svjetskih proizvođača alkoholnih pića i neslužbeno je postao međunarodni standard za kvalitetu i izvrsnost.

Na ocjenjivanje utječu degustacija, dizajn i pakiranje, marketing i trgovačke nagrade. Ove godine bilo je prijavljeno više od 1000 uzoraka iz 70 zemalja svijeta, čime ovo natjecanje potvrđuje svoj globalni značaj. Specijalizirani žiri na slijepo ocjenjuje pristigle uzorke, kojima se dodaju ostali elementi ocjenjivanja.

Svarog vodka, premium vodka Badela 1862, lansirana je prije nešto manje od godine dana. Iz Badela navode kako se ova trostruko destilirana vodka već etablirala na domaćem tržištu, a dokazuje se i kao izvozni proizvod na tržištu Kine i regije, s planovima izvoza i u EU kojem će ova nagrada svakako pomoći.

Dodaju kako je Svarog vodka svoju kvalitetu već dokazala na međunarodnim natjecanjima prošle godine kad je nagrađena na IWSC (International Wine and Spirits competition ) održanom u Londonu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here