Nivea Men obilježava 90 godina na tržištu

125

Nivea Men, globalni lider u kategoriji muške njege lica, lansirao je novu liniju proizvoda, kreiranih da pomognu muškarcima da oslobode svoj puni potencijal. Pionir u njezi muške kože s 90 godina iskustva na tržištu predstavlja pravi izbor za kožu koja je svakodnevno izložena stresu.

“Filozofija linije Nivea Men zasniva se na stavu da svaki muškarac posjeduje dodatni potencijal, ali ga ne zna svatko u potpunosti iskoristiti. Naši proizvodi pomažu muškarcima da se dobro osjećaju u svojoj koži, a taj osjećaj pomaže u lakšem ostvarivanju željenih ciljeva”, objašnjava Ralph Gusko, izvršni član Upravnog odbora za robne marke u tvrtki Beiersdorf.

Kao podršku lansiranju, Nivea je u suradnji s agencijom Draftfcb razvila novu globalnu kampanju pod sloganom “Počinje s tobom”. Taj emocionalniji pristup prema muškarcima utjelovljuje esenciju robne marke Nivea Men, a to je ležerna, opuštena muževnost.

“‘Počinje s tobom’ je više od samog slogana, to zapravo muškarcu daje poticaj da se pokrene i napravi nešto. Ta poruka ima vrlo izravan, pozitivan i aspirativan ton”, izjavio je Tobias Collée, globalni direktor marketinga za Nivea Men.

Globalna komunikacijska kampanja za Nivea Men koja počinje u travnju uključuje i Hrvatsku.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here