Nova Jana web stranica

75

Tvrtka Jamnica iz sastava koncerna Agrokor pokrenula je novu web stranicu za svoj brend prirodne izvorske vode Jana, izvijestili su iz te tvrtke.

Stranica je podijeljena u četiri cjeline: Priča o Jani, Priča o tebi, Love community i Press centar.

“Priča o Jani” donosi sve informacije o njenom porijeklu, prirodnom mineralnom sastavu, certifikatima i samom asortimanu proizvoda.

“Priča o tebi” bazirana je na činjenici da 60% našeg organizma čini voda, tako ovaj dio novog weba sadrži zanimljive savjete i informacije o hidrataciji, detoksikaciji i potrebnoj količini unosa vode u kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

“Love community” u stvari je live stream svih aktivnosti na Jana accountima na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, Youtubeu, Pinterestu i Instagramu. Dok se u Press centru mogu pronaći najnovije vijesti o Jani, njenoj prisutnosti u medijima i aktivnostima.

U priopćenju se ističe kako Janina web stranica, kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj, koristi parallax tehnologiju, inače uobičajenu za video igrice, a koja je od nedavno postala trend u svijetu weba.

Poseban značaj ove tehnologije vidljiv je pri pomicanju kroz stranicu i korištenju multipliciranih pozadina, koje se pomiču različitim brzinama stvarajući osjećaj dubine tzv. faux-3D efekt čineći samo pregledavanje sadržaja zanimljivijim.

“Upravo korištenje te tehnologije omogućilo je da se ideja o komunikaciji brenda u storytelling modelu pretoči u djelo. Rezultat je interaktivna stranica s obiljem fotografija i animacija u dvije odvojene vertikale koje tvore sliku o brendu”, navode iz Jamnice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here