Nova Nivea Smooth Sensation linija

82

Nivea predstavlja Smooth Sensation liniju koja sadrži novi, inovativni proizvod za njegu tijela – Body Soufflé obogaćen shea maslacem za neodoljivo meku kožu. Unutar Smooth Sensation linije mogu se pronaći i mlijeko i ulje za tijelo te krema za ruke koji suhu kožu čine glatkom i hidratiziranom.

Svatko ima svoje posebne jutarnje rituale. Većina žena jutro voli započeti tuširanjem i uživanjem u osjećaju nježnog dodira kapljica vode, nakon kojeg slijedi kratka masaža nanošenjem mlijeka za tijelo.

Kako bi dodatno uljepšala taj ritual, Nivea je lansirala i Body Soufflé koji svojim nježnim mirisom i laganom formulom budi kožu i priprema za dan koji slijedi.

Osim što se uvijek trudi unositi inovacije i lansirati nove linije proizvoda, Nivea je ove godine svojim bočicama podarila i potpuno novi izgled za koji je zaslužan višestruko nagrađivani industrijski dizajner Yves Béhar.

Njegov zadatak bio je redizajnirati svih 1600 Nivea proizvoda od kojih je prva na red došla linija za njegu tijela koja od sada izgledom neodoljivo podsjeća na boce u kojima se nekad prodavalo mlijeko.

Yves Behar poznat je kao veliki ljubitelj prirode i zaštite okoliše što je primijenio i na novu ambalažu čijom se proizvodnjom želi zaštititi priroda i smanjiti količina otpada te koja se od sada može reciklirati.

Smooth Sensation linija uključuje:

Nivea Smooth Sensation Body Soufflé
sadrži laganu formulu obogaćenu shea maslacem, Hydra IQ aktivnim sastojkom koji se može pronaći u plavim algama i hranjivim lipidima koji se upijaju u kožu, jačajući njezinu prirodnu barijeru. Redovitom uporabom Nivea Smooth Sensation Body Souffléa i jako suha koža postaje glatka. Preporučena maloprodajna cijena (300 ml): 44,00 kn.

Nivea Smooth Sensation mlijeko za tijelo
intenzivno hrani kožu te sa shea maslacem pruža dugotrajnu hidrataciju. Formula s Hydra IQ aktivnim sastojkom stimulira prirodni protok vode u specifičnim slojevima kože. Redovitom uporabom suha koža postaje osjetno mekša i glatka. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 29,90 kn/44,00 kn.

Nivea Smooth Sensation ulje za tijelo
posebno je formulirano za izrazito suhu kožu, pruža intenzivnu hidrataciju jedinstvenom, brzo upijajućom formulom. Obogaćeno prirodnim uljem avokada pruža hranjivu njegu za kožu ostavljajući je mirisnom i mekanom cijeli dan. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 29,90 kn.

Nivea Smooth Sensation krema za ruke
čini vlastitu zaštitnu barijeru kože jačom, a istovremeno održava ruke mekima i podatnima. Inovativna formula s HYDRA IQ aktivira hidratacijski sustav kože čineći ruke intenzivno hidratiziranima čak i nakon čestog pranja. Nivea Smooth Sensation krema za ruke sadrži ulje makadamije i vitamine, a samo jednom aplikacijom dnevno, štiti i njeguje suhu kožu. Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 21 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here