Osvojite super nagrade u Konzumovoj avanturi “Volim roštilj”

45

Trgovački lanac Konzum je za sve ljubitelje roštilja u periodu od 18. travnja do 30. lipnja organizirao veliku nagradnu igru “Volim roštilj”.

Kupnjom posebno označenih artikala potrebnih za pripremu vrhunskog roštilja (meso, piće, roštilj, drveni ugljen, sredstvo za čišćenje roštilja ) sakupljaju se naljepnice te dobiva posebna knjižica.

Nakon sakupljenih 20 naljepnica potpuno ispunjena knjižica predaje se na blagajni Konzuma, a kupac u prodavaonici odabire poklon idealan za omiljenu roštiljadu.

Konzum avantura se nakon odabranog poklona nastavlja jer ljubitelji roštilja automatski sudjeluju i u završnom izvlačenju u kojem mogu osvojiti čak 100.000 kuna na kartici Zagrebačke banke ili količinu Karlovačkog piva jednaku njihovoj težini.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri, roštiljanje i druženje s prijateljima može prerasti u događaj o kojem svi sanjaju, a delicije s roštilja još su ukusnije uz glavni dobitak ili pak osvježavajuću Karlovačku pivu.

U ovoj nagradnoj igri, uz Konzum, kao partneri sudjeluju Karlovačka pivovara, Zagrebačka banka, PIK Vrbovec, Jamnica, Vina Belje i Labud.

Sve detalje o tome kako sudjelovati u velikoj Konzum avanturi te popis prodavaonica koje su dio ove nagradne igre moguće je pronaći na www.konzum.hr ili na Konzumovom besplatnom info telefonu 0800 400 000.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here