Proslavljen 10. rođendan Coolinarike uz veliko “Cool okupljanje”

43

Podravka je petu godinu za redom u svojem gastronomskom centru “Štagelj” bila ovog vikenda domaćin velikog “Cool okupljanja”. Ovaj, već tradicionalni susret korisnika Coolinarike, obilježava se u godini kada ova kulinarska web stranica slavi svoj jubilarni, deseti rođendan, izvijestili su iz Podravke.

Veliko “Cool okupljanje” ove je godine okupilo više od 250 gostiju iz svih dijelova Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Austrije i Švicarske.

Tijekom ugodnog druženja korisnici su imali prilike uživati u raznovrsnom cjelodnevnom kulinarskom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi. Jela koja su pri tome kušali spremljena su prema odabiru najpopularnijih recepata koje su korisnici unijeli na Coolinariku u zadnjih deset godina.

“Coolinarika nije samo kulinarska web stranica. Ona je danas dio svakodnevice velikog broja njezinih članova, mjesto na kojem su se razvila, mnoga u početku virtualna, a kasnije i stvarna prijateljstva. Ona je mjesto druženja i ljubavi prema kuhanju, a jednako je prigrlila eksperte kao i početnike te s veseljem dočekuje svakog novog člana. Drago nam je vidjeti da s uspjehom odgovaramo na vašu svakodnevnu potrebu da se družite i uživate u kreativnom kulinarstvu jer to je upravo i naša strast”, istaknula je na početku ovogodišnjeg “Cool okupljanja” članica Uprave Podravke Jadranka Ivanković.

Korisnici Coolinarike tijekom godine samostalno organiziraju manja “Cool okupljanja” diljem svijeta kako bi prijateljstva koja njeguju na stranicama Coolinarike pretvorili u stvarna. Samo je tijekom 2012. godine sklopljeno više od 120.000 novih virtualnih prijateljstava, navode iz Podravke.

Podravkina kulinarska web stranica Coolinarika.com objavljena je 2003. godine, a ove godine obilježava deset godina postojanja. Coolinarika.com prva je hrvatska, ali i regionalna društvena mreža na temu hrane i kuhanja sa 7,7 milijuna posjeta te 67 milijuna otvaranja stranica mjesečno.

Danas Coolinarika broji više od 97.000 registriranih korisnika, a raspolaže s bazom od preko 118.000 recepata. Ova popularna internetska stranica Podravki omogućuje izravnu komunikaciju sa svojim potrošačima, koji su ovdje pronašli svoj virtualni kutak za razmjenu recepata, slika hrane i kulinarskih iskustava, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here