Spar Hrvatska pokrenuo kampanju EUšteda

34

Trgovački lanac Spar Hrvatska u sklopu kampanje EUšteda od danas na svojim policama nudi uvozne proizvode po nižim cijenama, odnosno cijenama po kojima se istovjetni proizvodi prodaju na tržištu Europske unije, priopćeno je iz tog trgovca.

“Ulaskom u EU i ukidanjem carina, mnogi artikli iz našeg asortimana moći će se kod nas kupiti po nižim cijenama. Kako su naši europski dobavljači shvatili važnost ulaska Hrvatske na tržište EU, svoje proizvode već od ponedjeljka 22. travnja našim su kupcima ponudili po cijenama koje će važiti nakon 1. srpnja. Dva mjeseca prije ulaska u EU, Spar svojim kupcima nudi proizvode uvezene iz Europske unije po nižim redovnim cijenama. Dakle, ne radi se o proizvodima po kratkoročnim akcijskim cijenama, nego cijenama koje ćemo našim kupcima garantirati najmanje tri mjeseca”, ističu iz Spara Hrvatska.

Pritom dodaju kako će se široki asortiman proizvoda u njihovim trgovinama s ulaskom Hrvatske u EU dodatno povećati, što se prije svega odnosi na slatkiše, jogurte i sireve.

“Mnogi naši proizvođači svjesni mogućnosti koje pruža tržište od 560 milijuna stanovnika već su najavili korigiranje cijena zbog ukidanja carina. Spar je i do sada sudjelovao u razvoju i rastu hrvatskih proizvođača te im davao priliku da svoje proizvode ponude na našim policama”, navode iz Spara te pozivaju sve partnere proizvođače da im se i ovaj puta priključe u kampanji EUšteda.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here