Tisak nagradio prvu dobitnicu u svojoj velikoj nagradnoj igri

102

Prva dobitnica bogate nagradne igre “Pokupi svoj Joker sreće”, Tanja Holjevac, danas je preuzela novčani bon u iznosu od 70.000 kuna na kiosku Tiska u Belišću gdje je i predala kupon za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri, priopćeno je iz Tiska.

Nagradu sretnoj dobitnici uručili su Boris Jurić, direktor regije Istok u tvrtki Tisak, te Ivana Milekić, voditeljica poslovnice Tiska u Valpovu.

Nagradna igra “Pokupi svoj Joker sreće” traje sedam tjedana, sve do 26. svibnja.

Bogati novčani fond dijelit će se tijekom svih sedam tjedana odnosno svakog tjedna će se izvlačiti nagrada u iznosu od 70.000 kuna na potrošačkoj kartici Hypo banke.

No, osim novčane nagrade također će se svakog tjedna moći osvojiti 110 vrijednih poklon paketa.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u sedam dana sakupiti sedam Jokera sreće kako bi mogli svakog tjedna sudjelovati u izvlačenju.

Uvjeti za dobivanje jokera su sljedeći: kupnja u minimalnom iznosu od 30 kn (1 joker), kupnja bilo kojih dnevnih novina (1 joker) te kupnja jednog od pet označenih artikala na prodajnom mjestu (1 joker po artiklu).

Jokere je potrebno sakupljati u za to predviđeno mjesto na letku koji će se dijeliti svakom kupcu. Popunjeni i potpisani letak, s ispunjenim imenom, prezimenom, adresom i telefonskim brojem potrebno je poslati na adresu Tiska ili predati prodavaču na kiosku Tiska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here