Heineken omogućava najboljim DJ-ima nastup na Ultra Festivalu

74

Heineken, sponzor i službeno pivo Ultra Europe festivala, omogućit će najboljim DJ-ima nastup na najpoznatijem festivalu elektronske glazbe na svijetu koji se ove godine održava na splitskom Poljudu 12. i 13. srpnja, priopćeno je iz Karlovačke pivovare koja posluje u sastavu Heinekena.

Svi DJ-i koji žele pokazati svoje glazbene vještine mogu se prijaviti na online natječaj koji se održava na Facebooku do 30. svibnja. Svoj Soundcloud mix set svaki DJ koji se natječe treba uploadati na stranicu natječaja www.facebook.com/ultraeurope ili na http://www.heineken.com/hr/music/ultra-europe.aspx te pozvati svoje prijatelje da glasuju upravo za njegov set, ali i da ga dijele putem Facebooka.

U sljedeću fazu natječaja, koja traje od 31. svibnja do 17. lipnja, ulazi 20 DJ-a s najvećim brojem glasova. Najbolja četiri DJ-a po odabiru stručnog žirija dobit će priliku za 90-minutni nastup na regionalnoj pozornici Ultra Europe festivala pred desecima tisuća obožavatelja elektronske glazbe.

Ultra Europe najpoznatiji je festival elektronske glazbe na svijetu. Interes za festival dolazi iz čak 75 država svijeta; prodaja ulaznica za splitski događaj obara rekorde te se na festivalu očekuje oko 60.000 ljudi.

Na Ultra Europe festivalu nastupit će brojni vrhunski izvođači kao što su Afrojack, AVICII, Chase and Status, Armin Van Buuren i Hardwell, dok će na posebno dizajniranoj pozornici na Poljudu nastupiti i legendarni Carl Cox.

“Heineken već tradicionalno podržava vrhunske festivale elektronske glazbe u Hrvatskoj, a ta dobra praksa nastavlja se i ove godine. Osim što je dostupan u gotovo svakoj zemlji svijeta, Heineken svojim odraslim potrošačima osigurava sjajna iskustva i brojne prigode za uživanje, ali ih poziva i da uživaju u Heinekenu odgovorno”, ističe se u priopćenju.

Informacije o Europe Ultra festivalu dostupne su i na internetskoj stranici www.ultraeurope.com te na službenom Facebook i Twitter profilu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here