Lansiran novi singl Leta3 uoči Tuborg Open Fair festivala

12

Nakon dvije godine novi singl grupe Let3 “Punjeta” premijerno je emitiran u domaćem eteru. Nastala na temeljima Leta2, s dijelom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sljedećih 30-ak godina, s refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013., “Punjeta” je himna svih živućih generacija i logična poveznica sadašnjosti i mitologiziranih 80-tih.

Spoj koji je nastajao tri desetljeća; od Termita, Strukturnih Ptica i Leta2 do aktualnog Leta3, lišen akademizma bilo kojeg vremena najnovije je obraćanje hrvatskoj javnosti vječnih disidenata domaće glazbene scene.

“Punjeta” je himna radničkoj klasi, radnom narodu i svim Hrvatima”, rekao je Damir Martinović Mrle, frontman Leta3.

Na albumu čiji se izlazak očekuje u lipnju, a koji će rijetke lo-fi snimke Leta2 konačno katalogizirati i uvrstiti u domaću diskografiju dostupnu svima koji su bili suvremenici ove punk supergrupe kao i onima mlađih generacija, naći će se i najnoviji singl Leta 3 “Punjeta”.

Prvo live izvođenje “Punjete” dogodit će se 13. lipnja na Tuborg Open Fairu kada Let3 nastupa s Partibrejkersima i Pozdravom Azri. U petak, 14. lipnja, na Šalati će nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness.

“Sa zadovoljstvom najavljujemo događaje koji će glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svjetske glazbene scene. Prva najava održavanja Tuborg Open Faira izazvala je velik interes publike koja je prepoznala osnovnu ideju ove glazbene platforme, a ona će – atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača – dodatno obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Odlični izvođači, sjajan ambijent stadiona na Šalati i izuzetno prihvatljive cijene ulaznica dobitna su kombinacija nove glazbene ponude grada Zagreba”, ističu iz organizatora, pivovare Carlsberg Croatia.

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice:
50 kn – od 22.5. do 13.6.
60 kn – na dan koncerta na blagajni

Paket – 2 ulaznice:
75 kn – od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Entrio – www.entrio.hr

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here