Multipower za dodatni “Power” na Giro d’Italia

88

Atlantic Multipower Germany, kompanija iz područja sportskog nutricionizma, najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa sportskim natjecanjem Giro d’Italia, čime je proširila portfelj internacionalnih biciklističkih sponzorstava, priopćeno je iz Atlantic Grupe.

Giro d’Italia (4.-26. svibnja) slovi za svjetski najtežu biciklističku utrku, organiziranu usred najljepših lokacija. Natjecanje snažne konkurencije i napornih staza, u trajanju više tri tjedna,  čini ovu etapnu utrku savršenom platformom za isticanje prednosti Multipowera kao rješenja sportskog nutricionizma za izdržljivost sportaša.

Uz već održanu cestovnu utrku Milano-Sanremo prve od Spring Classica-a, Giro d’Italia te potvrđeno sponzorstvo jedne od najpoznatijih mountain bike etapnih utrka, Craft Bike Transalp, Multipower nastavlja i svoje tehničko sponzorstvo Cannondale Pro Cycling tima.

U svojoj kontinuiranoj ulozi tehničkog sponzora i službenog dobavljača Cannondale Pro Cycling, Multipower će pružiti timu biciklista, uključujući i dvostrukog pobjednika Giro d’Italia Ivana Bassoa, s nizom proizvoda iz svog Sportsfood asortimana, uključujući Multicarbo Energy Gel, Multicarbo Energy + Fruit Bar i inovativni Hi-Energy Jelly. Ovim projektima uz unaprjeđivanje postojećih proizvoda najavljeno je i širenje asortimana proizvoda namijenjenog svim sportovima izdržljivosti.

“Čast nam je što smo izabrani za ekskluzivnog svjetskog partnera na svim ovim cijenjenim događanjima. Ove suradnje služe i kao priznanje našem postojećem portfelju i kao motivacija u našoj misiji da i dalje razvijamo najbolje svjetske prehrambene proizvode za izdržljivost sportaša”, izjavio je Alexander Schmelz, direktor Marketinga i Inovacija Multipowera.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here