U Vukovaru će se graditi Shopping park

39

Njemačka tvrtka RED International d.o.o. jučer je u Vukovaru, nakon uspješno provedenog projekta gradnje trgovačkog centra Kaufland, najavila pokretanje nove investicije u tome gradu, vrijedne oko četiri milijuna eura.

Na prezentaciji projekta u gradskoj vijećnici direktor tvrtke Jochen Richarz najavio je početak gradnje trgovačkog centra koji će se nalaziti pokraj vukovarskog Kauflanda, a nosit će naziv N45 – Shopping park Vukovar.

“Sam objekt N45 imat će oko 2100 kvadrata i zakupcima će nuditi četiri veća lokala, tri manja i jedan kafić s pokretnim zidom. Imat će osigurano i parkiralište za 70-ak automobila, a uz objekt će biti izgrađeno i moderno dječje igralište. U tom bi centru posao moglo pronaći između 30 i 40 radnika”, rekao je Richarz predstavljajući projekt.

Naveo je i da se otvaranje Shopping parka očekuje do ljeta iduće godine, a pritom je naglasio dobru suradnju s gradskim vlastima Vukovara. Gradonačelnik Željko Sabo na prezentaciji je istaknuo da i spomenuti projekt govori u prilog tome da gradska uprava radi na stvaranju uvjeta za nova zapošljavanja u gradu.(Glas Slavonije)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here