Billa obilježava ulazak Hrvatske u EU novom kampanjom

43

Najavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju trgovački lanac Billa započeo je novom kampanjom “Zajedno najpovoljniji” u čijem smjeru će se odvijati daljnje poslovanje koje će kupcima donijeti znatne uštede, ali i visok standard kvalitete svježine i usluge, priopćeno je iz tog trgovca.

Kako navode, nakon ulaska u Europsku uniju 1. srpnja u Billi će svakako pojeftiniti neki uvozni proizvodi, poglavito oni kod kojih se radi o direktnom uvozu, a bit će prilagođene i cijene hrvatskih prehrambenih proizvoda.

“Budući nam je u interesu kupcima pružiti kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama nemamo namjeru povećavati maržu te će pojeftinjenja biti očita. Uz navedeno, kako u svojoj ponudi imamo više od 5000 hrvatskih proizvoda, i dalje namjeravamo podržavati hrvatsko gospodarstvo i hrvatske proizvođače te ćemo u dogovoru s njima zasigurno imati niže i prihvatljive cijene za sve kupce”, ističu iz Bille te dodaju kako će se nastaviti i suradnja s domaćim proizvođačima u proizvodnji Clever proizvoda.

Tijekom kampanje “Zajedno najpovoljniji” u tjednim će se akcijama, uz sniženja europskih i domaćih proizvoda, dodatno predstavljati po jedan renomirani domaći proizvođač, a u tjednu akcije od 27. lipnja Billa predstavlja hrvatskog proizvođača mesa, tvrtku “Ravlić” s ponudom svježeg mesa iz hrvatskog uzgoja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here