Carling pivo donijelo duh Velike Britanije u središte Zagreba

Svjetske zvijezde nazdravile domaćem lansiranju vodećeg britanskog piva

Omiljeno britansko pivo Carling predstavljeno je u novootvorenom Carling Pubu na zagrebačkom Cvjetnom trgu uz mnogobrojne prijatelje Zagrebačke pivovare i posebne goste iz Londona, izvijestili su iz ove pivovare.

Tako su domaćem lansiranju Carlinga nazdravili i David i Victoria Beckham te kraljica Elizabeta II.

Iako se radi samo o njihovim službenim dvojnicima koji su iz Londona došli podržati lansiranje Carling piva, svojim uvjerljivim nastupom izazvali su zbunjenost prolaznika i oduševljenje brojnih uzvanika.

Uz fotografiranja s dvojnicima svjetskih zvijezda, uzvanici su imali priliku uživati u kultnim hitovima brit-popa, biranim britanskim jelima i novom hit pivu iz Velike Britanije.

U londonskoj atmosferi u središtu Zagreba uzvanici su uživali u jednom od najstarijih i najprodavanijih britanskih lagera koji mami svojim punim okusom i nevjerojatnom pitkošću.

Od davne 1818. godine, kada je Thomas Carling započeo proizvodnju najomiljenijeg britanskog napitka, hrvatski ljubitelji piva bili su zakinuti za neponovljivo pivsko iskustvo.

Dolazak britanskog piva br. 1 na hrvatsko tržište zbog toga će još više razveseliti mnogobrojne pivske znalce koji ujedno imaju čast biti jedini u kontinentalnoj Europi s privilegijem uživanja u tradicionalnom britanskom pivu.

Carling pivo osvaja svojim punim okusom koji se krije iza neodoljive zlatne boje, a osvježavajućoj laganoj teksturi posebnost i prepoznatljivost daje poseban Carling slad.

Iznimno pitko Carling pivo s 4% alkohola lansirano je u novoj boci čiji je dizajn trenutačno prisutan samo na hrvatskom tržištu. Nova boca Carlinga postupno će se uvoditi i na ostala tržišta, a nakon Hrvatske Carling u novoj boci bit će dostupan u Kini.

Osim što će svojom prisutnošću “osvježiti” mnogobrojne hrvatske potrošače, nesumnjivo je da će ovo britansko pivo steći kultni status i u našoj zemlji, navode iz Zagrebačke pivovare.

Komentari

 1. Ivan Rožić kaže

  Ovo naše Carling pivo je blago rečeno čisti očaj, za njega je Žuja zakon, nekakva bezukusna vodurina visoke cijene i lijepe boce. Moji neimenovani izvori iz UK kažu da tog piva nisu ni vidli ni čuli za njega, a kamoli da je NR#1! da li tu neko nekog laže ili? Šta kažu ostali pivopije. Ne kužim se baš u kemiju, ali svijetlo pivo koje je obojnano karamelom, ima i bicufita, … uuuh! Otrov!

  • mike kaže

   evo, procitaj sta kazu na WIKIPEDIJI :

   Carling Black Label – a Canadian brand of lager distributed by Carling and well known throughout the former British Empire.
   Carling Black Label has taken part in a number of international beer ratings competitions to prove its high quality and good taste. It won a Grand Gold Award in 2008 from the quality institute Monde Selection,[1] “proving” that the Carling Black Label is a high-quality product.
   Carling has remained Britain’s best selling beer since 1985.

 2. Navijač kaže

  Iskreno,
  Carling ima vodenast okus.. napravim ga sam doma tako da razrijedim bilo koje pivo sa vodom 50:50.
  Moji favoriti su Velebitsko i Vukovarsko, sve ostalo je samo napitak od slada sa dodatkom konzervansa 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *