Gavrilovićeva Zimska salama slavi 130. rođendan

41

Ove godine Gavrilovićeva Zimska salama slavi 130. rođendan te je na tržištu predstavljena u posebnom jubilarnom pakiranju.

Novo redizajnirano pakiranje Zimske salame dodatno naglašava premium kvalitetu ovog nezaobilaznog dijela hrvatske gastronomske ponude. Nasmiješena Jelica na elegantnoj plavoj podlozi sa smiješkom nudi Zimsku salamu.

Etiketu krasi i zlatna medalja za izuzetnu kvalitetu s likom austro-ugarskog cara Franje Josipa koju je Zimska osvojila još davne 1894. godine u Beču.

Vanjski omotač Zimske salame ukrašen je Gavrilovićevim pečatom kvalitete i lentom na kojoj se ističe kako svaka Zimska salama zrije 90 dana pod budnim okom Gavrilovićevih majstora pri čemu se razvija omotač od plemenitih plijesni koje joj daju jedinstveni izgled i bogatu aromu.

Zimska salama, kao i sve ostale Gavrilovićeve trajne kobasice, pripremaju se u skladu s tradicionalnom recepturom koja se prenosi s koljena na koljeno. Posebno valja istaknuti da se Zimska salama hladno dimi na prirodnom bukovom drvu iz gustih šuma Banovine.

Zimska salama nosi oznaku Izvorno Hrvatsko.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here