LA LOG uložio 11 milijuna kuna u obnovu voznog parka

70

Jedna od vodećih transportno-logističkih kompanija u Hrvatskoj i regiji LA LOG obnovila je vozni park s 12 novih tegljača i poluprikolica vrijednih 11 milijuna kuna, priopćeno je iz tvrtke.

Tim povodom održana je primopredaja novih vozila u sjedištu tvrtke MAN Importer Hrvatska u Hrvatskom Leskovcu.

Kako se navodi, ovom investicijom LA LOG je napravio novi iskorak u stvaranju snažne logističko-transportne podrške u Hrvatskoj i regiji te jačanju pozicije na zahtjevnom tržištu Europske unije. U posljednje tri godine tvrtka je u obnovu voznog parka uložila ukupno 30 milijuna kuna.

“Iznimno sam zadovoljan što smo i u uvjetima krize nastavili s ulaganjem ne samo u vozni park već i u novo zapošljavanje. Jačanjem našeg voznog parka idemo u korak sa suvremenim trendovima u transportu te se pripremamo za nove uvjete poslovanja na otvorenom tržištu Europske unije”, istaknuo je tom prilikom Davor Užbinec, direktor tvrtke.

Od osnutka 1990. godine LA LOG se razvio u uspješnu transportno-logističku kompaniju sa 170 zaposlenih, više od 90 velikih vozila, desetak malih vozila za distribuciju robe u hladnom lancu te više od 120 vozača koji prevoze sve vrste tereta do domaćih ili europskih odredišta.

U 2007. godini LA LOG zajedno s Dukatom postaje dijelom Lactalis grupe, vodeće svjetske mliječne industrije, te kontinuirano unapređuje kvalitetu i opseg usluga prijevoza roba u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here