Nestlé Adriatic slavi 145. godina proizvodnje dječje hrane

100

U sklopu obilježavanja 145. godišnjice proizvodnje dječje hrane tvrtka Nestlé Adriatic pokrenula je radionice za mlade roditelje o važnosti pravilne prehrane djece do tri godine starosti, izvijestili su iz te prehrambene tvrtke.

Kako bi obilježila dugogodišnju tradiciju, a ujedno vođena predanošću prehrani, zdravlju i zdravom životu, tvrtka je za svoje zaposlenike i njihove prijatelje organizirala radionicu na temu Prehrana dojenčadi i male djece.

Osim savjeta o dojenju i prehrani, koje su dobili od nutricionistice Koraljke Novine Brkić, regionalne brend menadžerice Nestlé dječje hrane, sudionici su imali priliku saznati više i o pravilnoj njezi kože dojenčadi te najčešćim kožnim bolestima i njihovom liječenju. Predavanje o dječjoj kozmetici održali su partneri projekta iz dermokozmetike La Roche Posay.

Iz tvrtke ističu kako je ovo bila prva u nizu edukativnih radionica za mlade roditelje, a ujedno i još jedna u nizu internih inicijativa Nestlé Adriatica kako bi osvijestio zaposlenike o važnosti pravilne prehrane i njenim pozitivnim učincima na zdravlje od najranije dobi.

“Nestlé, vodeća svjetska prehrambena kompanija, poduzima značajne napore u borbi protiv pretilosti, jednom od vodećih javnozdravstvenih problema. Pored raznih inicijativa kojima potiče svijest građana o ovoj važnoj temi, tvrtka djeluje i među svojim zaposlenicima. Tako tvrtka za zaposlenike organizira treninge o prehrani, dnevno osigurava svježe voće te potiče zaposlenike na kretanje”, zaključuje se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here