Nova generacija sirupa iz Maraske

78

Kao tržišni lider u kategoriji sirupa Maraska nastavlja ulagati u istraživanje i razvoj pa je tako tržištu ponudila nove funkcionalne sirupe.

Iz tvrtke ističu kako ovim sirupima žele udovoljiti novim trendovima, ubrzanom ritmu života, te potrošačima ponuditi dodanu vrijednost kroz funkcionalne dodatke koji obogaćuju sirupe.

Funkcionalni sirupi dolaze u zelenoj PET ambalaži od 1 L s novim prepoznatljivim vizualom te četiri okusa: Beauty (naranča-breskva), Body Fit (borovnica-brusnica), Sport (limun-grejp) i Multi (multivitamin).

Sirup Beauty namijenjen je za zdravlje i lijep izgled. Biotin sadržan u njemu blagotvoran je za zdravu kosu i kožu. Vitamin C neophodan je za normalno funkcioniranje organizma i izrazito jak antioksidans. Vitamin D vrlo je važan jer se potrebne količine jako teško dobivaju iz svakodnevne prehrane, a bez vitamina D naše tijelo ne može apsorbirati kalcij važan za zdrave kosti i zube.

Body Fit sirup namijenjen je prvenstveno ravnoteži organizma, kao piće za mentalno i fizičko opuštanje i stimulaciju tijekom izloženosti psihofizičkim naporima. Guarana je kao prirodni stimulans i podrška osobama pod stresom, povećava budnost, pojačava koncentraciju te smanjuje napetost i umor.

Sport je namijenjen osobama sklonim tjelovježbi i fitnessu jer pomaže sagorijevanje masnih naslaga i pri mršavljenju. L-karnitin je važan nutrijent koji se nalazi u našem tijelu i ima važnu ulogu u metabolizmu masti i energije. Kod sportaša vitamin C važan je za zdravo vezivno tkivo, kosti, zube i hrskavicu te poboljšava imunološki sustav. Vitamin D pomaže u apsorpciji kalcija i fosfora, dakle štiti kosti od gubitka minerala.

Multy je voćni koktel vitamina koji su svakodnevno potrebni organizmu, dodatno obogaćen cinkom, jednim od najvažnijih minerala za naše tijelo koji djeluje kao potpora imunološkom sustavu. Važan je za sintezu DNK, potreban je za cijeljenje rana te očuvanje osjetila okusa i mirisa.

1 COMMENT

  1. NE želim vam upropastiti vaš produkt. ALI: DANAS SAM UZEO, o20ml sirupa od borovnice sa brusnicom,i imam alergijski efekt.. stezanje u želucu i u grlu. Popio sam i koka kole u razmaku od pola sata. DALI JE EFEKT,suviše kofeina ili suviši udio konzervansa. Sve ukupno nije mi dobro i ne osječam se dobro, hvala ljepa na novim produktima,

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here