Otvoren Super Konzum u Donjem Miholjcu

Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u Donjem Miholjcu novu Super Konzum prodavaonicu, što je ukupno 57. Super Konzum u Hrvatskoj, izvijestili su iz tog trgovca.

Novi Super Konzum Donji Miholjac na ukupnoj površini od 1671 m² nudit će svojim kupcima asortiman od 20.000 artikala. U trgovini je zaposleno 24 zaposlenika, a kupcima je na raspolaganju osam blagajni, kao i parkiralište sa 70 parkirnih mjesta.

Uz široku ponudu svježih odjela – mesnice, ribarnice, delikatese, voća i povrća, Super Konzum Donji Miholjac sadrži i veliki odjel neprehrane s bogatom ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

Također, kupci mogu iskoristiti i sve ostale prednosti Konzumovih inovativnih usluga poput plaćanja računa, podizanja gotovine i kupnje igara Hrvatske Lutrije na blagajnama te uslugu otkupa ambalaže. Radno vrijeme prodavaonice je svakim radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13.

Povodom otvorenja Konzum je za prve kupce pripremio poklone, čašćenja i aktivnosti za najmlađe kao što su dječja igraonica i nastup klauna. Ujedno, sve do ponedjeljka, 24. lipnja, Super Konzum Donji Miholjac svoje kupce svakodnevno časti s velikim popustima i do 30% na različite kategorije asortimana te im tako omogućuje još povoljniju svakodnevnu kupnju.

Povodom otvorenja Konzum je donirao 15.000 kuna dječjem vrtiću Pinokio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *