Otvoren Super Konzum u Donjem Miholjcu

120

Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u Donjem Miholjcu novu Super Konzum prodavaonicu, što je ukupno 57. Super Konzum u Hrvatskoj, izvijestili su iz tog trgovca.

Novi Super Konzum Donji Miholjac na ukupnoj površini od 1671 m² nudit će svojim kupcima asortiman od 20.000 artikala. U trgovini je zaposleno 24 zaposlenika, a kupcima je na raspolaganju osam blagajni, kao i parkiralište sa 70 parkirnih mjesta.

Uz široku ponudu svježih odjela – mesnice, ribarnice, delikatese, voća i povrća, Super Konzum Donji Miholjac sadrži i veliki odjel neprehrane s bogatom ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

Također, kupci mogu iskoristiti i sve ostale prednosti Konzumovih inovativnih usluga poput plaćanja računa, podizanja gotovine i kupnje igara Hrvatske Lutrije na blagajnama te uslugu otkupa ambalaže. Radno vrijeme prodavaonice je svakim radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13.

Povodom otvorenja Konzum je za prve kupce pripremio poklone, čašćenja i aktivnosti za najmlađe kao što su dječja igraonica i nastup klauna. Ujedno, sve do ponedjeljka, 24. lipnja, Super Konzum Donji Miholjac svoje kupce svakodnevno časti s velikim popustima i do 30% na različite kategorije asortimana te im tako omogućuje još povoljniju svakodnevnu kupnju.

Povodom otvorenja Konzum je donirao 15.000 kuna dječjem vrtiću Pinokio.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here