PIK Vrbovec osvojio šest nagrada na Novosadskom sajmu

46

Mesna industrija PIK Vrbovec ostvarila je izvrstan rezultat na ocjenjivanju kvalitete šunki i delikatesa od mesa koje je održano u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Riječ je o jednom od najvećih i najcjenjenijih ocjenjivanja kvalitete u ovom dijelu Europe gdje je, u jakoj konkurenciji 27 proizvođača koji su prijavili 111 proizvoda, PIK Vrbovec osvojio čak četiri nagrade za Šampiona kvalitete, najveće priznanje za vrhunske proizvode u kategoriji, i to za Piko parizer, PIK Zlatnu kuhanu šunku, PIK Mortadelu i PIK Panona salamu.

Uz nagrade za Šampiona kvalitete, PIK-u su dodijeljene i dvije zlatne nagrade za PIK Šunku u ovitku te PIK Dimljenu vratinu u ovitku.

Posebno priznanje stručnog žirija u Novom Sadu za PIK Vrbovec je i povelja Novosadskog sajma za kvalitetu šunki i delikatesa od mesa koja je, kažu u tvrtki, još jednom dokazala vrhunsku kakvoću svih proizvoda.

“Najsuvremenija tehnologija, posebni recepti te tradicija duga preko sedamdeset godina garancija su kvalitete, a nagrade na Novosadskom sajmu potvrdile su kako se trud uvijek isplati. Iako je PIK Vrbovec najveća kompanija u mesnoj industriji Hrvatske i regije, svako priznanje i nagrada, pogotovo kad se radi o sudu stručnjaka, puno znači za PIK. Iskreno nam je drago što su na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu prepoznali kvalitetu naših proizvoda, a još nas više čini zadovoljnima što su potrošači među prvima prihvatili sve naše brendove te su lojalni kupci PIK proizvoda”, navode iz tvrtke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here