Billa otvorila kvartovski supermarket u centru Zagreba

83

Trgovački lanac Billa otvorio je danas svoj 14. supermarket u Zagrebu koji se nalazi u sklopu Ban centra u strogom centru Zagreba, izvijestili su iz tog trgovca.

Riječ je o supermarketu manjeg formata, tzv. kvartovskom supermarketu koji raspolaže s 350 četvornih metara prodajne površine i zapošljava 24 djelatnika.

U ponudi je poseban naglasak stavljen na svježinu proizvoda, kažu u Billi, te posebno izdvajaju odjele svježeg mesa, svježe pečenog kruha i peciva, voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Odjel delikatesa svaki dan na dnevnom meniju nudi kompletne svježe pripremljene obroke, ukusne sendviče, svježe narezano voće i voćne salate, svježe povrtne salate i povrće pripremljeno za kuhanje, veliki izbor pečenog mesa, priloga i gotovih toplih jela.

Također ističu kako robna marka Clever nudi izbor proizvoda s najboljim omjerom kvalitete i cijene te pritom naglašavaju kako je posebno važno da je velik dio Clever asortimana proizvode upravo hrvatske tvrtke i proizvođači.

“Uz sve navedeno, ulazak u Europsku uniju omogućio nam je i znatno sniženje cijena mnogih proizvoda renomiranih europskih proizvođača, ali i omiljenih hrvatskih proizvoda”, poručuju iz Bille.

Radno vrijeme Bille u Ban Centru je: pon-sub 7.00 do 23.00, nedjeljom 7.00 do 20.00 sati.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here