Domaća i međunarodna priznanja za Lozu Barrique Badela 1862

40

Badelova Loza Barrique osvojila je nagrade na ocjenjivanjima International Spirits Challenge i CROPAK

Korlat Loza Barrique, premium proizvod Badela 1862, tek pola godine od svojeg lansiranja potvrdila je svoju kvalitetu i dizajn ambalaže na natjecanjima International Spirits Challenge u Velikoj Britaniji i Cropak 2013 u Hrvatskoj, priopćeno je iz Badela 1862.

International Spirits Challenge 2013 (ISC) jedno je od najcjenjenijih ocjenjivanja podržano od strane većine vodećih svjetskih proizvođača alkoholnih pića i neslužbeno je postao međunarodni standard za kvalitetu i izvrsnost.

Na ocjenjivanje utječu degustacija, dizajn i pakiranje, marketing i trgovačke nagrade. Ove godine bilo je prijavljeno više od 1000 uzoraka iz 70 zemalja svijeta, čime ovo natjecanje potvrđuje svoj globalni značaj.

Specijalizirani žiri na slijepo ocjenjuje pristigle uzorke, kojima se dodaju ostali elementi ocjenjivanja. Korlat Loza Barrique upravo je na ovom internacionalnom natjecanju osvojila brončano priznanje.

Na festivalu ambalaže Fest a Cropak 2013. dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu. Na ovogodišnji deseti natječaj Cropak prijavljena su 23 proizvoda i 29 serija u devet kategorija, što je činilo više od 130 proizvoda.

Korlat Loza Barrique se istaknula svojim vrhunskim rješenjem ambalaže iz odista snažne konkurencije te je osvojila prestižnu nagradu Cropak 2013 u kategoriji Ambalaža hrvatskog proizvoda/serije.

Bocu je za Badel 1862 dizajnirala agencija Proximity iz Zagreba, nastavljajući tradiciju direktnog tiska na staklo, prepoznatljivog na vinima s Korlata. Na boci Korlat Loze etiketa je tiskana čistim zlatom, kažu u Badelu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here