Dukatovim proizvodima priznanja za vrhunsku kvalitetu i okus

103

Jedanaest Dukatovih mliječnih proizvoda osvojilo je Superior Taste nagradu za vrhunsku kvalitetu i okus, koju dodjeljuju vodeći kulinarski majstori iz Međunarodnog instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda (iTQi), priopćeno je iz ove mliječne industrije.

Uz Dukat svježe mlijeko s 3,2 posto m.m. i Dukat trajno mlijeko s 2,8 posto m.m., nagradu su osvojili Dukatela Classic i Dukatos natur, Sirela Podravec i Sirela Ribanac, Dukat tekući jogurt s 2,8 posto m.m., Brzo & Fino vrhnje za kuhanje, President Zagrebački sir te SenSia natur i b.Aktiv LGG natur.

Nagradu Superior Taste Award dodjeljuje Međunarodni institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda, vodeća neovisna organizacija chefova i sommeliera koja ocjenjuje kvalitetu prehrambenih proizvoda iz cijelog svijeta.

Riječ je o “slijepom testiranju”, u kojem kulinarski stručnjaci proizvode ocjenjuju na temelju izgleda, mirisa, teksture, okusa te ukupnog osjećaja užitka u proizvodu.

“Priznanja međunarodnih kuharskih znalaca još je jedna potvrda vrhunske kvalitete i okusa Dukatovih proizvoda koje svakodnevno prepoznaju hrvatski potrošači”, navode iz tvrtke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here