Najavljen do sada najveći dm millennium jump

76

Sedmo izdanje masovnih skokova u more sa zadarske rive dm millennium jump, koje će ove godine ugostiti do 3000 skakača, najavljeno je danas u prostorijama Udruženja obrtnika zadarske županije, priopćeno je iz drogerijskog lanca dm.

Dio kotizacije od 30 kuna i ove će godine biti doniran udruzi Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju.

Sedmi dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, a okupljanje akreditiranih sudionika (oni koji su platili kotizaciju) predviđen je za 13:00 sati kako bi na vrijeme preuzeli svoje poklon vrećice te zauzeli poziciju za najmnogoljudniji skok u more. Osim skokova u dva reda sudionici odjeveni u žute majice, formirat će simbol EU – zvijezde.

“S obzirom na veliki interes proteklih godina, ove godine pokušat ćemo okupiti 3000 ljudi. Veći broj sudionika značit će i više novca za Laticu, za djecu koja su u proteklih šest godina razbila strah od vode i naučila plivati u Školi plivanja čiji smo inicijatori. Oni posljednje tri godine s nama skaču i njima je to poseban dan u životu. Zahvalio bih dm-u na zaista divnom partnerskom odnosu koji njegujemo već dugi niz godina i čija nam potpora puno znači”, objasnio je Neven Stojaković, jedan od začetnika ideje dm millennium jumpa.

Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju, naglasila je kako dm treću godinu za redom na millennium jumpu organizira besplatne dermatološke preglede koji su dio dm-ove inicijative “Zaštiti se… i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu!”.

Skakačima i posjetiteljima na raspolaganju će biti 15 dermatologa Hrvatskog dermatovenerološkog društva. Time će dm millennium jump uspješno sjediniti ljetnu zabavu sa zdravstvenim, humanitarnim i turističkim djelovanjem.

“dm je poznat upravo po svojim društveno-odgovornim kampanjama pa je tako donacija udruzi Latica za školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju glavni razlog zbog kojeg smo se priključili ovom vrijednom projektu. Ako se pritom zabavimo i učinimo nešto i za sebe, mislim da smo ostvarili sve ciljeve”, rekla je Matić.

Sedmogodišnja tradicija i rastući interes građana i turista za dm millennium jump promiču Zadar kao svjetski poznatu turističku destinaciju. Masovni skokovi šalju poruku da je more na zadarskoj rivi itekako vrijedno čuvanja kako bi budući naraštaji također mogli uživati u jedinstvenom doživljaju kupanja uz zvukove obližnjih Morskih orgulja, poručuju iz dm-a.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here