Preuređen Getro centar na zagrebačkim Vrbanima

67

Getro Vrbani od sada imaju kvartovsku tržnicu, gastro galeriju, eko ponudu, točionicu vina, izbor proizvoda stranih kuhinja i 5000 četvornih metara svjetlijeg i ljepšeg prostora

Getro centar na zagrebačkim Vrbanima ovog je vikenda otvorio svoja vrata u potpuno drugačijem ruhu te je od visokih, “skladišnih” polica postao prava kvartovska trgovina s ponudom od 17.000 proizvoda, izvijestili su iz Mercatora Hrvatska.

Na 5000 četvornih metara trgovine, uz postojeći asortiman, uvedena je kvartovska tržnica dnevno svježeg domaćeg voća i povrća, a prostor je opremljen drvenim štandovima čiji dojam upotpunjavaju oslikani zidovi u stilu pročelja zgrada na Vrbanima.

Srušene su police po sredini trgovine i napravljen je cijeli novi odjel delikatese i gastro ponude s gotovim jelima po vrlo povoljnim cijenama. Novost u ponudi su izbori proizvoda stranih kuhinja, Eko kutak s proizvodima bez glutena, uređena je vinoteka i uveden tzv. vinotoč gdje se može kupiti vino u rinfuzi.

Također, preuređena je i pekara u kojoj se peče nova runda svježeg kruha svaka dva sata, što znači da se topli kruh može dobiti kad god se posjeti trgovina. Osim toga, došlo je do većih vizualnih promjena – izbačena je većina velikih skladišnih polica i dopremljene su nove moderne police te je unaprijeđena signalizacija.

Iz Mercatora navode kako je centar iznutra u potpunosti preuređen pa tako sada dominiraju veliki otvoreni prostori, ima puno više svjetla i boje su vedrije.

“Cijene su ostale iste kao i do sada, a zadržana je i ponuda preko 1500 artikala s najnižom cijenom na tržištu i garancija najniže cijene svježeg mesa u gradu. Prve reakcije kupaca su bile izvrsne, proširena ponuda i puno ugodniji prostor sada će i većem broju posjetitelja pružiti najpovoljniju kupovinu u vrlo ugodnom ambijentu”, kaže se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here