Završena Konzumova nagradna igra “Volim roštilj”

80

Uručeno 100.000 kuna sretnom dobitniku u velikoj Konzumovoj nagradnoj igri “Volim roštilj”

U Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu, u subotu su sretnim dobitnicima dodijeljene glavne nagrade u velikoj Konzumovoj nagradnoj igri “Volim roštilj”, izvijestili su iz Konzuma.

U nagradnom izvlačenju u kojem je sudjelovalo više od 50.000 kupona, prva nagrada, 100.000 kuna na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke, pripala je Ivanu Rosi iz Zagreba. Ostalih 10 nagrada – količina Karlovačkog piva koja je jednaka težini svakog od dobitnika, dodijeljene su kupcima Konzuma iz cijele Hrvatske.

Ova bogata nagradna igra trajala je od 18. travnja do 30. lipnja, a u njoj su uz Konzum, kao partneri sudjelovali i Zagrebačka banka, Karlovačka pivovara, PIK Vrbovec, Jamnica, Vina Belje i Labud.

Kupujući posebno označene artikle potrebne za pripremu vrhunskog roštilja (meso, piće, roštilj, drveni ugljen, sredstva za čišćenje roštilja) kupci su sakupljali naljepnice.

Za minimalno 20 sakupljenih naljepnica kupci su mogli birati između tri ponuđena poklona (6 litara Karlovačkog piva, 2×PIK ćevapčići, Gemišt set – Graševina Belje 3 litre + 4 × Jamnica 1,5 litra).

Za 40 sakupljenih naljepnica mogli su odabrati jedan od tri vrednija poklona: 12 litara Karlovačkog piva, popust pri kupnji roštilja ili gratis manji roštilj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here