Carlsberg Croatia na Špancirfestu predstavila Pan Tamni

51

Na degustaciji Pana Tamnog ispijeno je čak 500 litara novog tamnog osvježenja iz Pana

Carlsberg Croatia na prvoj je večeri Špancirfesta na Stančićevom trgu u Varaždinu ekskluzivno predstavila novi proizvod iz Pan asortimana – Pan Tamni, izvijestili su iz koprivničke pivovare.

Uz menadžment i zaposlenike Carlsberga Croatia koji su tu večer istočili čak 500 litara novog Pan Tamnog piva, degustaciji, koja je organizirana za sve posjetitelje Špancirfesta, prisustvovali su i varaždinski župan Predrag Štromar, dogradonačelnica Varaždina Natalija Martinčević, direktorica TZGV Branka Tropp i naš poznati glumac Janko Popović Volarić.

Zajedno s posjetiteljima uživali su u osvježavajućem okusu i pitkosti novog tamnog piva koje karakterizira specifična aroma prženog slada.

Pan Tamni je novo vrhunsko pivo na hrvatskom tržištu koje uz 5,5 posto udjela alkohola karakterizira i specifična aroma prženog slada.

Posebno odabrane sorte hmelja osiguravaju potpuno bogatstvo i punoću okusa, a posebnost ovog kvalitetnog tamnog piva je i u njegovoj pitkosti i svježini okusa. Dostupan je u povratnoj staklenoj boci od 0,5 l.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here