Otvoren La Bodega bar u središtu Zagreba

190

Uz veliki broj gostiju sinoć je u središtu Zagreba u Bogovićevoj ulici 5 svečano otvoren La Bodega bar koji predstavlja spoj vrhunskog vinskog podruma, konobe i modernog brunch/caffe bara.

Posjetitelji su na otvorenju imali priliku kušati vrhunska domaća vina te delicije od pršuta i sira, a iz managementa bara najavili su otvorenje sličnih barova u Splitu, Dubrovniku i Hvaru tijekom iduće godine.

“La Bodega je spoj vrhunskog vinskog podruma, konobe i modernog brunch odnosno caffe bara. Uzor je La Bodega Negra u Londonu, legendarni tapas bar koji redovno posjećuju rijeke turista, ali i princ Harry, Kylie Minoque, Kate Moss. Londonski bar uzor je po svemu osim po cijenama”, rekao je Željko Jakić, manager bara.

Gostima koji se neće moći odlučiti u ponudi pomoći će školovani konobari ili će svoju narudžbu moći odabrati putem iPada na kojem će im biti navedeni svi glavni podaci o proizvodu.

Ideja je predstaviti što veći broj proizvođača domaćih pršuta, vina, maslina, maslinova ulja iz Hrvatske i ponuditi ih gostima po pristupačnoj cijeni. Ovisno o narudžbi cijene za dvije osobe s dvije čaše vina počinju od 100 – 120 kuna.

Uz to, od sredine tjedna do subote trajat će DJ program. U planu je oživljavanje after work partyja te dovođenje poznatih sommeliera i proizvođača koji će gostima prezentirati svoje proizvode (subotnja špica).

La Bodega je uređena u stilu tapas barova (cigla, kovano željezo i velika rasvjetna tijela) u maniri industrijske arhitekture. Rezultat je moderno uređen prostor u samom gradskom središtu, površine 100 m2 i terase od 64 m2.

“Ovom prilikom zahvaljujemo se svim čestitarima na lijepim željama i ističemo svoj poziv svim proizvođačima (pršuta, vina, sira…) iz Hrvatske da nam se jave. Želja nam je obogatiti ponudu na sve moguće načine i ponuditi gostima samo najbolje iz Hrvatske”, poručio je Jakić.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here