Otvoren Super Konzum Vrbani u Point shopping centru

121

U sklopu trgovačkog centra Point Shopping Center u zagrebačkim Vrbanima danas je otvorena nova Super Konzum prodavaonica, ukupno deseta u Zagrebu, priopćeno je iz Konzuma.

Riječ je o najvećoj prodavaonici u Point shopping centru ukupne površine 4.350 m² u kojoj je zaposleno 70 djelatnika.

Kupcima je na raspolaganju 18 blagajni, od čega su četiri samonaplatne te veliko parkiralište u sklopu centra s 508 parkirnih mjesta na kojem će parkiranje biti besplatno za sve Konzumove kupce.

U ponudi Super Konzuma Vrbani nalazi se više od 30.000 proizvoda na odjelima delikatese, voća i povrća, mliječnih proizvoda, pekarnice, mesnice, ribarnice, gastro odjela te velikih odjela neprehrane s bogatom ponudom školskog pribora, igračaka, posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

u novoj prodavaonici kupci mogu koristiti i inovativne usluge poput plaćanja računa, usluge podizanja novca na blagajnama te kupnje igara Hrvatske Lutrije.

Povodom otvorenja i početka školske godine, Konzum je darivao sve prvašiće O.Š. Alojzije Stepinac u Vrbanima s poklon paketom školskog asortimana vrijednosti 300 kuna.

Ujedno je organizirana i nagradna igra u kojoj će najsretniji kupci osvojiti automobil Škodu Fabiu, LCD televizore te poklon kupnje u Konzumu. Tijekom današnjeg otvorenja u popodnevnim satima najmlađe će razveseliti Štrumfovi, a svakom kupnjom iznad 75 kuna, kupci dobivaju i 3 D Štrumpf karticu koju umeću u Štrumf album i tako sudjeluju u velikom programu nagrađivanja vjernosti.

Također se ističe da je u prvom tjednu poslovanja Super Konzum Vrbani kupcima svaki dan osigurao 30% popusta na različite kategorije asortimana.

Point shopping center na Vrbanima prvi je kvartovski trgovački centar u Hrvatskoj na ukupnoj površini od oko 40.000 m², a čije se cjelokupno otvorenje očekuje krajem rujna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here