Vispak: Love Kent medenjaci osvajaju regiju

30

AS Group će u narednim danima realizirati prvu isporuku iz svog asortimana proizvoda u Makedoniju, a riječ je o plasiranju brendova keksa Master i Kent, kazao je za Oslobođenje Rusmir Hrvić, član uprave AS Groupa.

“Vispak je do sada već imao više uspješnih isporuka proizvoda u Makedoniju, te možemo reći da su se Vispakovi brendovi, poput Zlatne džezve, odlično “snašli” na policama trgovačkih centara u Makedoniji. Isto vrijedi i za asortiman Vispakovih proizvoda iz programa Bosanske kuhinje, kao što su Tajna, Vita, čorbe i juhe, zatim za praškaste proizvode brenda Laganini, čokolade Tiru-liru i druge”, kazao je Hrvić.

On je dodao da su napori AS Group da značajnije nastupi na nekim tržištima na kojima do sada nisu bili prisutni u regiji ove godine napokon urodili plodom. Tako uz otvaranja novih tržišta u regiji, značajan rast realizacije AS Group bilježi u Hrvatskoj, te se, prave bosanske kave Zlatne džezve, nakon BiH i SAD-a, najviše popije upravo u Hrvatskoj. Osim toga, i ostali brendovi keksa, kao i novi brend medenjaka Love Kent, upravo u Hrvatskoj bilježe dobre rezultate. (Oslobodjenje.ba)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here